De Zelfkazer, het vakblad over boerderijzuivel
In de nieuwste editie van De Zelfkazer (december 2015) o.a.:
– Ultieme combinaties van Boerenkaas met bier, thee en wijn – Ricotta, een verhaal apart – Kaasboerderij De Leidse Kaas Koe is specialist in 30+-zuivel – Kaaskeuringen 2015: de uitslagen – Impact van etiket is groot – Zuivel uit het Midden-Oosten – Boerderijzuivelbereiders op vakbeurs Gastronomie |
100 jaar Bond van Boerderij-ZuivelbereidersDe Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ) vierde in 2014 haar 100-jarig jubileum. Dat deed de BBZ samen met alle boerderijzuivelbereiders, het bedrijfsleven en consumenten. De BBZ organiseerde in het kader van het jubileum allerlei activiteiten voor boerderijzuivelbereiders uit binnen- en buitenland en voor consumenten. Bedrijven konden volop meedoen met en meeprofiteren van deze activiteiten. Op de speciale jubileumwebsite kunt u zien welke activiteiten werden georganiseerd. |