Home

De Zelfkazer, het vakblad over boerderijzuivel

De Zelfkazer staat boordevol interessante artikelen over onderwerpen als de bereiding van Boerenkaas en boerderijzuivel, streekproducten, boerderijwinkels, nieuwe producten, kaaskeuringen en nieuws van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders.
Abonneren >>

In de nieuwste editie van De Zelfkazer (december 2015) o.a.:
– Ultieme combinaties van Boerenkaas met bier, thee en wijn
– Ricotta, een verhaal apart
– Kaasboerderij De Leidse Kaas Koe is specialist in 30+-zuivel
– Kaaskeuringen 2015: de uitslagen
– Impact van etiket is groot
– Zuivel uit het Midden-Oosten
– Boerderijzuivelbereiders op vakbeurs Gastronomie

100 jaar Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ) vierde in 2014 haar 100-jarig jubileum. Dat deed de BBZ samen met alle boerderijzuivelbereiders, het bedrijfsleven en consumenten. De BBZ organiseerde in het kader van het jubileum allerlei activiteiten voor boerderijzuivelbereiders uit binnen- en buitenland en voor consumenten. Bedrijven konden volop meedoen met en meeprofiteren van deze activiteiten. Op de speciale jubileumwebsite kunt u zien welke activiteiten werden georganiseerd.

Jubileumwebsite Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Reacties zijn gesloten.