Vakbeurs Foodspecialiteiten op 27 en 28 september

Op dinsdag 27 en woensdag 28 september, van 11.00 tot 22.00 uur, wordt de Vakbeurs Foodspecialiteiten weer gehouden in Expo Houten. Deze beurs, georganiseerd door de Stichting Kaas en Delicatessenwinkels Nederland, biedt een totaaloverzicht van kaas en delicatessen op de Nederlandse markt. De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ) is ook met een stand aanwezig voor de promotie van onder andere Kaas van de Boerderij.

Iedereen die werkzaam is in de kaas- en delicatessenbranche kan inspiratie opdoen op de Vakbeurs Foodspecialiteiten, de grootste foodspecialiteitenvakbeurs van Nederland. Meer dan 200 groothandels en producenten tonen hun producten en diensten tijdens de beurs Ook dit jaar biedt de beurs informatie over kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische- en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting.

Gouden Kaasboor

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt opnieuw het Nationaal Nederlands Kaaskeur Concours (NNKC) plaats op de eerste etage van het Expo-gebouw. Deelnemers krijgen tien kaasmonsters te proeven die zij zo nauwkeurig mogelijk moeten beschrijven. Voor de beste keurders zijn er bronzen, zilveren en gouden medailles te verdienen in de categorieën industrie, handel en detailhandel. De winnaar van de meeste medailles krijgt de prestigieuze ‘Gouden Kaasboor’ uitgereikt.

Toegang gratis na registratie

De toegang tot de Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis na registratie. Registratie is mogelijk via de website van de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Expo Houten in Houten is centraal in Nederland gelegen, uitstekend bereikbaar met de auto en heeft gratis parkeerruimte.

Reacties zijn gesloten.