Rabobank nieuwe hoofdsponsor Cum Laude Awards

Rabobank is een nieuwe hoofdsponsor van de Cum Laude Awards, de verkiezing van de lekkerste Boerenkaas, Kaas van de Boerderij en ambachtelijk bereide kaas. Cum Laude Awards wordt gehouden op 14 maart in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Het aantal aanmeldingen is met 310 kazen weer gestegen ten opzichte van voorgaande jaren.

De sponsorovereenkomst werd op 28 februari ondertekend door vice-voorzitter Cees Slob van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders en Korwin van Vliet, accountmanager Food & Agri van Rabobank Zuid-Holland, namens Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenland, Rabobank Gouwestreek en Rabobank Rotterdam.

Korwin van Vliet: “Rabobank verbindt zich graag aan Cum Laude Awards, want Rabobank is trots op haar boeren die boerderijzuivel produceren. Ook past het evenement in onze strategie Banking 4 Food.”
De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders is blij met de nieuwe hoofdsponsor. Cees Slob zegt hierover: “Rabobank geeft hiermee aan dat de boerderijzuivel een positief imago uitstraalt naar de consument.”

Naast Rabobank is CSK Food Enrichment hoofdsponsor van de jaarlijkse kaaswedstrijd.

Foto: Alex Willemsen/Rabobank

Reacties zijn gesloten.