Podium

Het is altijd leuk om de nieuwsbrief te beginnen met positief nieuws: de Boerenkaasnoteringen zijn omhooggegaan! Dat mag ook best wel voor al dat werk dat de kaasboer verricht en alle risico’s die hij loopt als hij zijn melk zelf verwerkt.
Voor het eind van het jaar presenteert de BBZ het plan om die Boerenkaas beter te gaan beschermen.

Podium voor boerderijzuivel en zachte kaas

Maar niet alleen de Boerenkaas heeft de aandacht bij ons, ook de Echte Boerderijzuivel krijgt dit jaar weer een podium, en wel met de Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas op 1 en 2 oktober op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Wie o wie maakt de lekkerste boerderijzuivelproducten en verse kaas van Nederland?
Onder leiding van Barbara Hart en met een team van speciaal opgeleide keurmeesters worden de producten gekeurd. Op maandag 1 oktober worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op de stand van de BBZ op de vakbeurs in Houten. Hier worden ook alle ingezonden producten tentoongesteld voor het grote publiek. Dit kan een prachtige promotie betekenen voor uw zuivelproduct.

Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan snel via het inschrijfformulier op boerderijzuivel.nl.

Doe ook mee met ons op sociale media, Twitter en Facebook, en gebruik dan de hashtag #CLAzuivel. Graag ontvangen we ook reacties van leden op de berichten op sociale media, op die manier komt de sector positief in beeld!

Wij hebben er zin in en hopen op veel deelnemers. En wees welkom op onze stand.

Theo Dekker, plv. voorzitter Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Reacties zijn gesloten.