Opleidingen en online cursussen

De BBZ organiseert in samenwerking met Barbara Hart van Barlactica een online studiemiddag over de mogelijkheden om flexibeler te produceren in deze tijd van een veranderende vraag door de coronamaatregelen. De studiemiddag vindt plaats op 30 juni.

De studiemiddag sluit aan op het artikel in het juninummer van De Zelfkazer over technologische mogelijkheden om kaasrijping te versnellen, vertragen of onderbreken. Tijdens de studiemiddag komen ook opties aan de orde om de houdbaarheid van zuivelproducten te verlengen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen uit te wisselen. De studiemiddag is online en te volgen op eigen pc, tablet of telefoon.

Ook meedoen aan deze interessante en interactieve middag? Van harte welkom!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 30 juni 2020
Tijd: van 13:30 uur tot 15:30 uur
Locatie: online, via Zoom. Instructies volgen na bevestiging van deelname.
Aanmelden: uiterlijk vrijdag 26 juni per e-mail naar secretariaat@boerderijzuivel.nl
Deze gratis activiteit is alleen voor leden van de BBZ.

Opleiding voor keurmeesters

Om meer keurmeesters voor de kaas op te leiden, organiseert de BBZ in samenwerking met Gea van der Puijl een opleiding. Deze opleiding start in juni en zit inmiddels vol. Ook start er een opleiding voor keurmeesters voor zuivel. Voor deze opleiding is nog wel plaats.

Reacties zijn gesloten.