Opleiding keurmeester volgen? Aanmelden vóór 24 augustus

De BBZ organiseert dit jaar opnieuw een opleiding voor keurmeesters zachte kaas en boerderijzuivel. Het gaat hierbij om de keuringsmethode die bij de Cum Laude Awards wordt gehanteerd. De opleiding wordt verzorgd door Barbara Hart en neemt drie maandagmiddagen in beslag.

Alle aspecten van het technisch keuren van boerderijzuivel en zachte kaas komen tijdens de opleiding aan bod. De bijeenkomsten vinden plaats in het midden van het land op maandag 31 augustus, maandag 7 september en maandag 14 september, steeds van 13.30 tot 16.30 uur.

Heb je belangstelling om de opleiding te volgen?

We zoeken:

– geoefende proevers
– actieve professionals uit de voedingsmiddelenbranche (bijvoorbeeld boerderijzuivelaar, producent van zachte kaas, medewerker/eigenaar kaasspeciaalzaak, horecamedewerker)

En ben je:
– beschikbaar op de maandagmiddagen 31 augustus, 7 september en 14 september?
– bereid om op vrijwillige basis enkele keren per jaar een keuring uit te voeren?

Meld je dan voor 24 augustus aan bij Mary Nap (secretariaat@boerderijzuivel.nl). Het streven is om tien mensen met verschillende achtergronden en beroepen aan deze opleiding deel te laten nemen.

Wil je eerst meer weten over wat het betekent om keurmeester te zijn? Neem dan contact op met Marije van der Poel (06-14044545).

Reacties zijn gesloten.