Opleiding ‘keurmeester boerderijzuivel en zachte kaas’, voor 18 juni aanmelden

Vorig jaar is gestart met een nieuwe keuringsmethode met puntentelling voor boerderijzuivel en zachte kaas. Deze keuring is voor het eerst gebruikt bij de Cum Laude boerderijzuivel en zachte kaas in oktober 2017. Dit jaar komt hier een vervolg op en zijn er meer keurmeesters nodig. Daarom organiseert de BBZ deze zomer opnieuw een opleiding voor keurmeesters zachte kaas en boerderijzuivel.

De opleiding wordt verzorgd door Barbara Hart en neemt drie maandagmiddagen in beslag. Alle aspecten van het technisch keuren van boerderijzuivel en zachte kaas komen aan bod. De bijeenkomsten vinden plaats in het midden van het land op maandag 2 juli, maandag 9 juli en maandag 3 september, steeds van 13.30 tot 16.30 uur.

Belangstelling? Meld je aan

Heb je belangstelling om hieraan mee te doen?
We zoeken:
– geoefende proevers
– actieve professionals uit de voedingsmiddelenbranche (bijvoorbeeld boerderijzuivelaar, producent van zachte kaas, medewerker/eigenaar kaasspeciaalzaak, horecamedewerker)

En ben je:
– beschikbaar op de maandagmiddagen 2 juli, 9 juli en 3 september?
– bereid om op vrijwillige basis enkele keren per jaar een keuring uit te voeren?

Meld je dan voor 18 juni aan bij Cees Slob (c.a.slob@hotmail.com). Het streven is om tien mensen met verschillende achtergronden en beroepen aan deze opleiding deel te laten nemen.

Reacties zijn gesloten.