Open dag Kaasboerderij van Eijk in Vlist

De familie Van Eijk van Kaasboerderij van Eijk in Vlist houdt op zaterdag 22 april van 10 tot 15 uur een open dag. De (melk)stal is helemaal vernieuwd en bezoekers kunnen ook de kaasmakerij en winkel bezichtigen.

De vernieuwde melkstal is voor Adrie en Henriëtte van Eijk een mooie gelegenheid om te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het maken GTS Boerenkaas. Een goed werkende melkstal is nodig voor het produceren van schone melk die rauw verwerkt kan worden tot GTS Boerenkaas.
Bezoekers kunnen ook de ligboxenstal, de kaasmakerij en de winkel bezichtigen. Collega-boeren kunnen in gesprek gaan met de leverancier van de stal en toeleveranciers, en in de kaasmakerij kunnen er vragen gesteld worden aan de leverancier van de kaastobbe.
Voor kinderen is er een springkussen,  een nepkoe om te melken en een leuke prijsvraag. Verder is er een terras met goede catering en boerenschepijs.

Cum Laude-winnaars

Adrie en Henriëtte zijn ook trotse winnaars van de Cum Laude Awards 2015, de verkiezing van de lekkerste kaas van de boer.

Het adres van Kaasboerderij van Eijk is: Oost Vlisterdijk 4, 2855 AC  Vlist.

www.kaasboerderijvaneijk.nl

Reacties zijn gesloten.