Mary Nap nieuwe secretaris BBZ

Mary Nap is per 1 maart de secretaris van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (BBZ). Zij stelt zich hieronder aan u voor.

“Als nieuwe secretaris van de BBZ wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam heeft u misschien al eerder gelezen: Mary Nap. Ik ben getrouwd met Gerard, moeder van één zoon en drie dochters van wie er nog twee thuis wonen. Tot voor kort werkte ik als personal assistant van de IT-directeuren bij A.S. Watson in Renswoude. Dat zegt u waarschijnlijk niet zo veel, maar wel als ik zeg dat dat het hoofdkantoor is van Kruidvat, Trekpleister et cetera.

Zelf kom ik niet uit de agrarische sector, maar ik ben getrouwd met een man die werkzaam was/is in de agrarische sector en zo rolde ik er vanzelf in.
Drie jaar geleden mocht ik meeverhuizen met man, zoon en schoondochter naar Putten waar zij een melkgeitenbedrijf zijn gestart. Hierdoor werd ik volledig ondergedompeld in het boerenleven en alles wat met geiten, melken et cetera te maken heeft.

In de vacature van de BBZ kwamen mijn professionele werkzaamheden en mijn agrarische kennis mooi samen, en dat heeft geresulteerd in een nieuwe secretaris van de bond.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben, dan zie ik uw e-mail graag tegemoet via secretariaat@boerderijzuivel.nl.”

Reacties zijn gesloten.