Informatiebijeenkomst Teacheesy-project

Tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 6 juni geeft Barbara Hart, inhoudelijk coördinator van Teacheesy, een toelichting op de Europese Hygiënecode en de uitkomsten van het Teacheesy-project.

Eind 2016 is de Europese Hygiënecode voor boeren- en ambachtelijke bereiding van kaas en zuivelproducten goedgekeurd door de Europese Commissie. Binnen het Teacheesy-project heeft een internationaal team van technologen en producenten de afgelopen anderhalf jaar hulpmiddelen ontwikkeld om makkelijk, flexibel en correct met de Europese Hygiënecode te kunnen werken.
Op 6 juni worden de Europese Hygiënecode en de uitkomsten van het Teacheesy-project toegelicht. Ook komt aan de orde welke vervolgstappen nodig zijn voor producenten die met deze code aan de slag willen gaan.
De bijeenkomst is bedoeld voor kleinschalige bereiders van kaas en zuivelproducten, belangenbehartigers, docenten, adviseurs en toezichthouders.

Praktische informatie

Datum: donderdag 6 juni 2019,
13.30-17.00 uur
Locatie: Landgoed Kraaybeekerhof, Driebergen
Kosten: deelname gratis, aanmelden noodzakelijk
Aanmelden: uiterlijk donderdag 30 mei, via dit formulier.
Organisatie: Barbara Hart, Barlactica.
Neem voor vragen contact op per e-mail: barbara@barlactica.nl.

Reacties zijn gesloten.