Deelnemers World Cheese Contest gezocht

Geachte boerderijzuivelbereiders,

Voor diegenen onder u die mij niet kennen, mijn naam is Case Dorresteijn. Ik ben dairy consultant en agrarisch makelaar en sinds 1995 gevestigd en werkzaam in Wisconsin, Verenigde Staten.

Vanaf de oprichting van mijn eigen bedrijf New Horizons Agriculture, LLC in 2000 onderhoud ik nauwe contacten met de Wisconsin Cheese Makers Association (WCMA) de organisator van de World Cheese Contest. Het is dan ook op verzoek van de WCMA dat ik u als trotse Nederlander vraag of u wat van uw mooiste producten voor het wereldkampioenschap wilt insturen. Kaas zal in meer dan honderd categorieën worden beoordeeld, yoghurt in zes categorieën en boter in drie categorieën.

Voor het eerst zal het deze keer mogelijk zijn om uw inzending op een Nederlands adres aan te leveren, om daarmee ook deelname voor de kleinere producenten gemakkelijker te maken. Omdat in Nederland vaak heel mooie producten worden gemaakt – en misschien ook een beetje omdat ik er hier in Wisconsin (te) veel over heb opgeschept – hoopt de WCMA dat u zich voor deelname via hun website aanmeldt:

www.wischeesemakersassn.org / events / contests / view world contest site / click on the cheese / click on entry kit / click on enter on line

31 januari is de uiterlijke datum voor aanmelding, maar hoe eerder, hoe beter i.v.m. de logistieke voorbereiding. 21 februari is de uiterlijke datum van verzending. Onmiddellijk nadat u zich via de website heeft aangemeld als deelnemer, zal Kristin Strohmenger van de WCMA zich via e-mail bij u melden met de verdere details.
De WCMA zal gebaseerd op het aantal deelnemers en het totale volume van de verzending kiezen uit een aantal opties, die zij in Nederland tot haar beschikking heeft.

Ik wens u veel succes met uw bedrijfsactiviteiten en hoop dat de World Cheese Contest in maart, mede dankzij uw inbreng, van een heel hoog kaliber zal zijn! Ik zal in maart als vrijwilliger een van de juryteams ondersteunen en hoop dat er veel van uw producten aan de jury zullen worden aangeboden.

Bij voorbaat, ook namens de WCMA, bedankt voor uw deelname.

Met vriendelijke groet,

Case Dorresteijn
New Horizons Agriculture,LLC
e-mail: casedorresteijn@gmail.com
www.newhorizonsagriculture.com

3524 Valley Ridge Road
Middleton WI 53562
United States of America

Foto: Facebook World Championship Cheese Contest

Reacties zijn gesloten.