Cum Laude Kaas 2019 belooft groot feest te worden

De voorbereiding van Cum Laude Kaas 2019 (Cum Laude Awards) is in volle gang. De verkiezing gaat van start met het inleveren van de kazen op de algemene ledenvergadering van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders op 6 maart in Waarder.

Op de algemene ledenvergadering wordt ook aandacht gegeven aan de Cum Laude Kaas 2019 en Den Beste Cum Laude wordt toegelicht. Het beeldmateriaal van het evenement wordt dan ook getoond.

Facebook en Instagram

De komende weken zal er veel gepost worden op de Cum Laude Kaas-accounts op Facebook en Instagram. Nu is daar al de cup met de grote oren te bewonderen, de prijs voor Den Besten Cum Laude. De BBZ hoopt dat iedereen de accounts gaat volgen en berichten zo veel mogelijk liket en deelt.
Ook de kaasverkooppunten zullen de komende weken veel geboost worden. Heel Nederland moet straks weten dat de Cum Laude Kaas-verkiezing plaatsvond en wie de winnaars zijn, zodat de kaasverkoop flink omhooggaat.

Meer dan 300 kazen ingeschreven

Voor Cum Laude Kaas 2019 hebben deelnemers meer dan 300 kazen aangemeld; het belooft dus een groot feest te worden. Iedereen is welkom op de prijsuitreiking op 14 maart in Fort Wierickerschans in Bodegraven: inloop vanaf 19.00 uur, de prijsuitreiking begint om 19.45 uur.

Cum Laude Kaas wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors:

Hoofdsponsors Evenement: Rabobank en CSK
Hoofdsponsors Handel/Boerenkaasverkooppunten: Kaashandel Remijn, Zijerveld, Treurkaas, De Producent

Deelsponsors Evenement: Het Kaasmerk, Euroflex, Gebr. Rademaker, Boska
Deelsponsors Handel/Boerenkaasverkooppunten: Intercheese Holland, Kaashandel De Groot-Verburg, Albert Heijn (Bouterkaas)

Sponsors Evenement: In2Food, De Samenwerking, C. van ’t Riet Zuiveltechnologie, Wijsman Handel en Advies, ForFarmers, Alfa Accountants, WFC Food Consult
Sponsors Handel/Boerenkaasverkooppunten: Anker Kaas, Blok Kaashandel, De Zuivelhoeve, Coen van Riet, Van der Heiden Kaas

Reacties zijn gesloten.