Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas met potlood in agenda

De puntentelling voor zuivel en zachte kaas wordt ontwikkeld. Het idee is, als alles volgens planning verloopt, en als de zuivelaars en zachte kaasmakers ermee in stemmen, om de eerste technische keuring van deze producten te plannen op maandag 25 september, zodat op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten op 26 en 27 september de winnaars geëxposeerd kunnen worden.

Er zijn zuivelaars en zachte kaasmakers nodig om de keuring te organiseren. Met hen besluiten we hoe en wanneer de zuivel ingeleverd kan worden, hoe de keuring verloopt en of we inderdaad de prijsuitreiking als Cum Laude Awards 2017 organiseren op 26 september tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten.

Meld je aan

Meld je aan om te helpen bij de organisatie van deze keuring. Aanmelden kan bij Irene van de Voort, i.vandevoort@boerderijzuivel.nl. Er wordt weinig en effectief vergaderd en eventuele taken worden verdeeld. Voor de dag of dagen zelf (keuring en prijsuitreiking) zijn er extra vrijwilligers nodig.

Reacties zijn gesloten.