Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas groot succes

Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas op 1 oktober was een groot succes. Alle producten zijn ook op de Vakbeurs Foodspecialiteiten tentoongesteld en aan het publiek te proeven aangeboden.

Mede door het laten zien en proeven raakten bedrijven geïnteresseerd in boerderijzuivelproducten; zij onderzoeken of er een vervolg aan wordt gegeven.
Een van de geïnteresseerde bedrijven is VinCap, toeleverancier van verpakkingsmateriaal. Dit bedrijf kwam langs om te kijken of er markt is voor hun producten: sluitingen (Caps) en (plastic) verpakkingen.

Dank gaat naar de organiserende BBZ-leden: ten eerste voor het goede verloop en ten tweede voor hun inzet. Het Vakcentrum heeft het podium voor de uitreiking gefaciliteerd, wat zeer werd gewaardeerd. Ook waren er veel leden ’s avonds tijdens de prijsuitreiking door Irene van der Aart. De gehele uitslag is terug te vinden op de nieuwe website van de BBZ: Boerderijzuivel.nl.

De BBZ vraagt zijn leden om  social media goed te blijven gebruiken om dit evenement en de resultaten te communiceren, en ook om de gouden, zilveren en bronzen medailles aan de wereld bekend te maken. Via de livestream op 1 oktober hebben 2.811 mensen meegekeken met de prijsuitreiking en nog steeds is die te bekijken op Facebook. Een fotoverslag is te vinden op www.boerderijzuivel.nl.

 

Reacties zijn gesloten.