Cum Laude Awards in een nieuw jasje

De uitreiking van de Cum Laude Awards wordt in een nieuw jasje gestoken. Om het verhaal achter de kazen nog beter te vertellen, wordt het jaarlijks terugkerende evenement in 2019 grootser en commerciëler. Daarvoor gaan de boerderijzuivelbereiders, kaasgroothandel en verkooppunten meer samenwerken.

Tijdens het evenement worden net als altijd de Cum Laude Awards uitgereikt, maar dit jaar is er ook een ‘Den Besten Cum Laude 2019 Award’ in het leven geroepen in de vorm van een wisselbeker voor de overall winnaar.

Inschrijven kan nog

De Cum Laude Awards voor bereiders van Boerenkaas, Kaas van de Boerderij en ambachtelijke kaas wordt gehouden op 14 maart 2019 in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Inschrijven kan nog tot 15 februari via het digitale aanmeldformulier op www.boerderijzuivel.nl.
Deelname is gratis voor leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders, voor niet-leden bedragen de kosten 500 euro per inzending. Deelname is mogelijk in de drie hoofdcategorieën: Boerenkaas, Kaas van de Boerderij en Ambachtelijke kaas. Onder elke hoofdcategorie vallen tien sub­categorieën.

Meer over de Cum Laude Awards in een nieuw jasje leest u in De Zelfkazer van februari (verschijnt 8 februari).

Reacties zijn gesloten.