Cum Laude Awards 2019: inschrijven vóór 16 februari

Bereiders van Boerenkaas, Kaas van de Boerderij en ambachtelijke kaas kunnen zich aanmelden voor de Cum Laude Awards 2019. De uiterste inschrijfdatum is 15 februari. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 14 maart in Fort Wierickerschans in Bodegraven.

Aanmelden voor de Cum Laude Awards 2019 kan via het digitale aanmeldformulier op www.boerderijzuivel.nl. Daar is ook het reglement van deelname (pdf) te vinden. Na aanmelden ontvangen deelnemers per e-mail een bevestiging.
Als digitaal aanmelden niet lukt, kan contact opgenomen worden met Cees Slob, 06 12 62 16 93 of e-mail cumlaudekaas@gmail.com.

Deelname is gratis voor leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders, voor niet-leden bedragen de kosten 500 euro per inzending. Dit bedrag dient voor 7 maart 2019 voldaan te zijn.

Categorieën

Deelname is mogelijk in de volgende categorieën:

1. Boerenkaas

  1. Goudse Boerenkaas jong belegen (minimaal 6 weken)
  2. Goudse Boerenkaas belegen (minimaal 16 weken)
  3. Goudse Boerenkaas oud (minimaal 10 maanden)
  4. Boeren Leidse met Sleutels
  5. Edammer Boerenkaas
  6. Geiten Boerenkaas
  7. Schapen Boerenkaas
  8. Magere Boerenkaas (20+ en 30+) (koe, geit, schaap)
  9. Kruiden Boerenkaas (koe, geit, schaap)
  10. Boerenkaas specialiteiten

2. Kaas van de Boerderij

  1. Kaas van de Boerderij jong belegen (minimaal 6 weken)
  2. Kaas van de Boerderij belegen (minimaal 16 weken)
  3. Kaas van de Boerderij oud (minimaal 10 maanden)
  4. Leidse Kaas van de Boerderij
  5. Edammer Kaas van de Boerderij
  6. Geiten Kaas van de Boerderij
  7. Schapen Kaas van de Boerderij
  8. Magere Kaas van de Boerderij (20+ en 30+) (koe, geit, schaap)
  9. Kruidenkaas van de Boerderij (koe, geit, schaap)
  10. Kaas van de Boerderij specialiteiten

3. Ambachtelijke kaas

  1. Ambachtelijke kaas jong belegen (minimaal 6 weken)
  2. Ambachtelijke kaas belegen (minimaal 16 weken)
  3. Ambachtelijke kaas oud (minimaal 10 maanden)
  4. Ambachtelijke Leidse Kaas
  5. Ambachtelijke Edammer Kaas
  6. Ambachtelijke Geitenkaas
  7. Ambachtelijke Schapenkaas
  8. Ambachtelijke Magere kaas (20+ en 30+) (koe, geit, schaap)
  9. Ambachtelijke Kruidenkaas (koe, geit, schaap)
  10. Ambachtelijke Kaas specialiteiten

Inleveren van de kazen

De kazen kunnen ingeleverd worden op woensdagavond 6 maart tijdens de algemene ledenvergadering van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders om 20.00 uur in Waarder. BBZ-leden ontvangen nog een aparte uitnodiging hiervoor. Ook kunnen de kazen ingeleverd worden op donderdag 7 maart van 10.00-15.00 uur bij De Producent in Gouda. De kazen worden genummerd bij het inleveren.

Foto: BBZ

Reacties zijn gesloten.