Cum Laude Awards 2017: aanmelden kan nog

Alle bereiders van harde Boerenkaas en Kaas van de Boerderij kunnen weer deelnemen aan Cum Laude Awards, de wedstrijd om de lekkerste Boerenkaas en Kaas van de Boerderij van Nederland. Aanmelden kan nog tot 13 februari via het digitale aanmeldformulier.

In de brief van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders (pdf) leest u meer over de verschillende categorieën waarvoor u kaas kunt inzenden. Op 22 en 23 maart kunnen de kazen worden ingeleverd. Het wedstrijdreglement en andere belangrijke documenten vindt u op Boerderijzuivel.nl.

Feestelijke prijsuitreiking op 27 maart

De feestelijke prijsuitreiking van Cum Laude Awards is op 27 maart 2017 vanaf 19.30 uur in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Alle leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders zijn dan welkom, maar ook kaasspeciaalzaken en horeca.

Alleen harde kaas

Op 27 maart kunnen alleen bereiders van harde kazen deelnemen aan Cum Laude Awards, omdat het de BBZ helaas niet gelukt is om dan een puntentelling voor zuivel en zachte kaas paraat te hebben. Voor zuivel en zachte kaas worden de prijzen uitgereikt op aparte bijeenkomsten, in overleg met de studieclubs voor zachte kaas en zuivel.

Reacties zijn gesloten.