Cum Laude 2016: heeft u zich al aangemeld?

Op donderdag 10 maart vindt de bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking plaats van de landelijke Cum Laude-verkiezing 2016. De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders vraagt u om er rekening mee te houden dat u zich op tijd aanmeldt voor deelname. Vanaf 2016 zullen te late aanmeldingen níet worden geaccepteerd. Uw aanmelding dient uiterlijk op maandag 1 februari 2016 bij de organisatie binnen te zijn.

Uw aanmelding – en indien van toepassing de ingevulde GTS-verklaring – moet bovendien voorzien zijn van een handtekening. Nu de uitnodiging voor het eerst per mail is verzonden, ontvangt Tamara Spruit meerdere aanmeldingen en GTS-verklaringen zonder handtekening. U kunt de documenten printen, van uw handtekening voorzien en als gescande of gefotografeerde bijlage bij de mail voegen.
Een andere optie is de ondertekende documenten op 3 maart aan te leveren, gelijktijdig met het inleveren van uw deelnemende product(en). Lever in elk geval uw aanmelding en bijbehorende GTS-verklaring in vóór 1 februari.

Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

De volgende bedrijven ondersteunen Cum Laude 2016:

Zelfkazer-cum-laude-2016-sponsoren

Reacties zijn gesloten.