Bijeenkomst kaasbereiders en kaasspecialisten

Harry Schonewille van de Alliantie van Nederlandse kaasspeciaalzaken wil kaasbereiders en kaasspecialisten uitnodigen voor een bijeenkomst op ‘Slow Food in het Park’ op 25 juni om te bespreken hoe de kaasbereiders en -specialisten elkaar kunnen versterken.

Slow Food in het Park wordt gehouden bij Huize Frankendael in Amsterdam. De bijeenkomst voor kaasbereiders en kaasspecialisten is van 14.30 tot 16.00 uur. Wil je erbij zijn, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij Harry Schonewille via info@deliweb.nl.

Aftrap presidium Boeren-Leidse kaas

Op Slow Food in the Park zal ook de officiële aftrap worden gegeven voor het nieuwe Slow Food-presidium voor de traditionele Boeren-Leidse kaas met sleutels. Slow Food in Italië heeft de presidiumaanvraag voor deze kaas onlangs goedgekeurd.

Foto: Slow Food

Reacties zijn gesloten.