Bericht van de BBZ-voorzitter

Via deze nieuwsbrief wil ik me even voorstellen. Ik ben Theo Dekker, 48 jaar en geitenboer en kaasmaker te Schagerbrug, Noord-Holland. Wij verwerken hier de melk van onze eigen 240 geiten tot een rauwmelkse boerengeitenkaas. Ook maken wij geitenyoghurt, min of meer voor onze eigen huisverkoop.
Inmiddels ben ik alweer vier jaar actief bestuurslid van de BBZ, en na het aftreden van Irene neem ik voorlopig haar taak over. Ik wil haar namens het bestuur hartelijk bedanken voor haar inzet, haar passie en haar gedrevenheid. Irene, het ga je goed!

Cum Laude Awards

Wat kunnen we als BBZ trots zijn op de afgelopen Cum Laude Awards! Wat was het een prachtig gezicht om al die blije kaasboeren op het podium te zien stralen. Voor mij was de weg naar het podium erg lang: na 24 jaar kaas maken stonden we er eindelijk als winnaar van een grote rubriek boerenkruidenkazen.
Beste leden, gebruik de Cum Laude Awards ook om je kaas te promoten! Wees trots op je product.
Op Facebook en Twitter is Cum Laude een groot succes geworden. In dezelfde week heb ik het account beheerd van Boerburgertweet, zodat we een enorm bereik hadden op social media.

Overgaan tot de orde van de dag

En nu maar weer overgaan tot de orde van de dag. Aanstaande donderdag hebben we bestuursvergadering, er staan genoeg punten op de agenda.
Eigenlijk zou elk lid eens een tijdje in het bestuur moeten plaatsnemen om te zien wat er zich allemaal afspeelt. Nieuwsgierig? We zijn altijd op zoek naar jullie inbreng en hulp. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Groet uit de Kop van Noord-Holland.

Theo Dekker, plaatsvervangend voorzitter Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

 

Reacties zijn gesloten.