Bericht van de BBZ-voorzitter

Sponsoren, boeren, keurmeesters, proevers, vrijwilligers, publiek, winkeliers en horeca, iedereen maakt zich op voor de Cum Laude Awards. Alle uitnodigingen zijn verzonden en de publieksactie loopt.

Publieksactie

De publieksactie is een knipoog naar de Tweede Kamerverkiezingen: De Positieve Verkiezingen. Er staan zes boeren en boerinnen op verkiezingsposters en op onze site www.boerderijzuivel.nl/stem kun je zogenaamd stemmen. Je kunt je daar aanmelden om een stuk Cum Laude-kaas te winnen en om een plek te winnen in de publieksjury. Dus zo trekken we publiek naar de website, en trekken we aandacht voor boerderijzuivel.
Graag delen op social media. Dus ga naar @boerderijzuivel op Twitter en Facebook, en deel de posts over De Positieve Verkiezingen met Johan, Tina, Daan, Marije, Martien en Joost, om iedereen naar www.boerderijzuivel.nl te trekken.

Community

Zelfs bestuurslid Cees Slob zit tegenwoordig op Twitter en Facebook, dus nu kan niemand meer achterblijven. Op Twitter heb ik een lijst aangemaakt, zodat leden en kaasspeciaalzaken elkaar makkelijk kunnen vinden en elkaars berichten kunnen retweeten. Op Facebook zijn we een pagina. Dit groeit, zodat we een community worden. We leren door te doen, en na alle drukte en de ervaring van deze actie gaan we dit verder uitbouwen.
De verkiezingsposters komen ook als poster beschikbaar, deze week via het Centraal Promotiepunt van Frank Krooder; mail naar centraalpromotiepunt@planet.nl of hou zijn mailing in de gaten.

Kinderkaas

We kiezen op de Cum Laude Awards ook een kinderkaas met een kinderjury; Gemma Breedijk van Boer en Goed is bezig met de kinderkaasverkiezing.

Aanmelden voor prijsuitreiking

Graag aanmelden via de link in de uitnodiging voor de avond van 27 maart,  de prijsuitreiking van de Cum Laude Awards. De uitnodiging is verzonden naar leden, lezers van deze nieuwsbrief, kaasspeciaalzaken (via sponsorende handel en via Alliantie van Nederlandse kaasspeciaalzaken) en horeca (leden van Euro-Toques en Slow Food Chefs Alliantie). Aanmelden dus graag, zodat we weten hoeveel mensen er ongeveer komen.

Verder deze maand

Verder is deze maand de klankbordgroep Hygiënecode bij elkaar geweest, onder voorzitterschap van Jan Wanders. We willen nog twee Goudse kaasmakers in deze klankbordgroep, wie o wie? Mail naar i.vandevoort@boerderijzuivel.nl als je belangstelling hebt.
Het bestuur is druk geweest met de vertrouwenscommissie, FACE is bezig met een Erasmusproject. En Boerenkaas maken is immaterieel erfgoed geworden. Dat was veel werk.
Veel publiciteit, ook in Telegraaf van zaterdag 25 februari: een mooi artikel en onze www.boerderijzuivel.nl/stem-pagina stond er bij! Blij mee.

Irene van de Voort, voorzitter Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Cum Laude hoofdsponsor:

CSK

Cum Laude sponsors:

In2Food LogoDeGroot LogoDeProducent LogoEuroFlex LogoKaashandelRemijn LogovantRiet LogoZijerveld Wijsman LogoAH LogoKaasmerk

Reacties zijn gesloten.