Bericht van de BBZ-voorzitter

De roadtrip voor Cum Laude Awards-sponsors van Cees Slob en mij loopt voorspoedig. We hebben al nieuwe sponsors kunnen binnenhalen vanuit de handel en dat is goed nieuws. Als we er samen, met meerdere handelspartijen, een sportief evenement van kunnen maken, stralen we dat uit en dat verkoopt.

Communicatie

Heldergroen is druk bezig met de communicatie, hopelijk gaat het allemaal lukken om het vandaag in de nieuwsbrief te krijgen, inclusief alle logo’s van sponsors,  anders gaat er een extra nieuwsbrief uit.
Dus hou ons in de gaten! Klopt uw e-mailadres? Zoals iedereen gemerkt heeft werken we nu digitaal. Ook het aanmelden gaat digitaal. Mocht u merken dat onze mail of nieuwsbrief u niet bereikt, mail ons dan op i.vandevoort@boerderijzuivel.nl met het góede e-mailadres. Tot nu toe zijn er weinig klachten. We gaan de ledenlijst updaten, maar dat wordt na de Cum Laude Awards.

Inschrijftermijn Cum Laude verlengd

We hebben de inschrijftermijn verlengd naar 13 februari, maar daarna zijn we onverbiddelijk. Inschrijvingen na 13 februari kunnen niet meer meedoen. Er zijn al 60 bedrijven die meedoen, met rond de 200 kazen. Het wordt dus in ieder geval een feestje. Zorg dat u erbij bent.
Voor de puntentelling voor de zuivel en zachte kaas zijn we nog bezig met een offerte, wordt zeer spoedig vervolgd. Daar zitten ook studieclubavond/-keuring voor zuivel en zachte kaas en geiten- en schapenkaas bij in.

Communicatie (2)

De strategische sessie bij Heldergroen is geweest, met bestuur en promotiecommissie samen, verslagje volgt in De Zelfkazer; het was leuk, nuttig en leerzaam. Onze communicatiestrategie krijgt langzaam vorm, en ondertussen rijdt de trein, communicatie voor Cum Laude Awards, ook door, samen met Heldergroen.

Directeur Vakcentrum en LTO

Cees en ik hebben kennisgemaakt met de nieuwe directeur van Het Vakcentrum, Chrismar Huls. Interessante ontmoeting, we kunnen mogelijk nog meer samenwerken dan we al deden.
De directeur van LTO Noord, Roland Kip, is langs geweest omdat we klant zijn bij LTO Noord voor detachering van Jacob. Loopt allemaal als een zonnetje.

Vrijwilligers Cum Laude Awards

De projectgroep Cum Laude Awards, met Cees, Arie, Jacob en ondergetekende, zijn druk bezig en komen regelmatig bij elkaar. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor Cum Laude Awards en er hebben zich al handjes aangemeld, dus dat is super. Aanmelden als vrijwilliger kan nog steeds via i.vandevoort@boerderijzuivel.nl. We zijn ook de avond zelf nu in elkaar aan het draaien, wordt vervolgd.
Daarnaast heeft ook het bestuur vergaderd, druk met begroten voor de ALV.

Al met al was het een goeie start van het nieuwe jaar!

Irene van de Voort, voorzitter Bond van Boerderij-Zuivelbereiders

Reacties zijn gesloten.