Aanmelden voor Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas tot 8 september

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders nodigt bereiders van zuivel en zachte kaas uit om deel te nemen aan de verkiezing Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas 2017. Aanmelden kan tot 8 september.

Zuivel- en kaasbereiders kunnen inzenden in de volgende categorieën:

1. Zuivel

1. Yoghurt
2. Hangop en Griekse Yoghurt
3. Boter
4. Karnemelk
5. Verse kaas

2. Zachte kaas

1. Zachte kaas met witschimmel
2. Zachte kaas met blauwschimmel
3. Zachte kaas met roodbacterie

Ad 1.1 Yoghurt moet vol en naturel zijn.
Ad 1.2 Hangop en Griekse yoghurt zijn niet gestremd. Anders is het verse kaas.
Ad 1.3 Boter moet ongezouten zijn.
Ad 1.4 Karnemelk is gekarnd.
Ad 1.5 Verse kaas is ook kwark.
Ad 2    Zachte kaas is niet geperst, en (oppervlakte) gerijpt.

Er moet een ingevulde productomschrijving (Word-document) bij ieder product zijn. Die kan op drie manieren ingeleverd worden:

– bij digitaal aanmelden toevoegen als bijlage
– mailen naar i.vandevoort@boerderijzuivel.nl
– bij inleveren van het product een print van de productomschrijving erbij doen

De reglementen vindt u ook op www.boerderijzuivel.nl.
Deelname is gratis voor BBZ-leden en 25 euro voor niet-leden.

Klik hier om u digitaal aan te melden

Aanmelden kan tot 8 september. U krijgt een bevestiging in uw mailbox na aanmelden. Mocht het aanmelden digitaal echt niet lukken, wilt u dan telefonisch contact opnemen met de BBZ-voorzitter, Irene van de Voort, 06 123 62 806.

Inleveren van de producten

De producten kunnen ingeleverd worden in Drunen, Berkel en Rodenrijs, Zwolle of Giessenburg op donderdag 21 september overdag en vrijdag 22 september tot 15.00 uur.
Op vrijdag 22 september om 15.00 uur rijden ‘Drunen’, ‘Berkel en Rodenrijs’ en ‘Zwolle’ met alle ingeleverde producten naar Giessenburg. In Giessenburg kan ook nog overdag op zaterdag 23 september ingeleverd worden.

Er kan ook per post verzonden worden naar Giessenburg: Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg.

Inleveradressen:
Overstortweg 7, 5151 AD, Drunen
Noordeindseweg 244, 2651 LK, Berkel en Rodenrijs
Zalkerveerweg 20, 8042 PL, Zwolle
Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 26 september om 18.15 uur tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Alle leden en deelnemers krijgen nog een uitnodiging. Via beursinformatie wordt bekendheid gegeven aan de prijsuitreiking.

Deelnemende producten worden in de stand van de BBZ op de beurs geëxposeerd.

Foto: Wikimedia Commons

Reacties zijn gesloten.