Aanmelden Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas kan tot 15 september

Boerderijzuivelbereiders en ambachtelijke bereiders kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas 2018. Aanmelden kan tot 15 september.

Deelnemers kunnen inzenden in de volgende categorieën:

1.  Zuivel

1.1 Yoghurt
1.2 Hangop en Griekse Yoghurt
1.3 Boter
1.4 Karnemelk
1.5 Verse kaas

2. Zachte kaas

2.1 Zachte kaas met witschimmel
2.2 Zachte kaas met blauwschimmel
2.3 Zachte kaas met roodbacterie

3. Halfzachte kaas

3.1 Halfzachte kaas met witschimmel
3.2 Halfzachte kaas met blauwschimmel
3.3 Halfzachte kaas met roodbacterie

Ad 1.1 Yoghurt moet vol en naturel zijn.
Ad 1.2 Hangop en Griekse yoghurt zijn niet gestremd. Anders is het verse kaas.
Ad 1.3 Boter moet ongezouten zijn.
Ad 1.4 Karnemelk is gekarnd.
Ad 1.5 Verse kaas is ook kwark.
Ad 2 Zachte kaas is niet geperst, onder eigen gewicht gedraineerd.
Ad 3 Halfzachte kaas is licht geperst.

Er moet een ingevulde productomschrijving bij ieder product. Die kan worden gemaild naar cumlaudezuivel@gmail.com of worden toegevoegd bij het inleveren van het product.

Aanmelden vóór 15 september 2018

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op Boerderijzuivel.nl.

Na aanmelden ontvangt  u een bevestiging in uw mailbox. Mocht het aanmelden digitaal niet lukken, dan u contact opnemen met Cees Slob via 06 12 62 16 93.

De reglementen van Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas 2018 staan ook op Boerderijzuivel.nl.

Deelname is gratis voor leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders, voor niet-leden bedragen de kosten 100 euro per product. De kosten dienen voor 27 september 2018 te zijn voldaan.

Inleveren producten

Per product dienen vier eenheden te worden ingeleverd. De producten kunnen ingeleverd worden in Drunen, Berkel en Rodenrijs, Zwolle of Giessenburg op donderdag 27 september 2018 overdag en vrijdag 28 september 2018 tot 15.00 uur.
Op vrijdag 28 september 2018 om 15.00 uur gaan auto’s vanuit Drunen, Berkel en Rodenrijs en Zwolle naar Giesenbrug rijden met alle ingeleverde producten.

Inleveradressen:
Overstortweg 7, 5151 AD, Drunen
Noordeindseweg 244, 2651 LK, Berkel en Rodenrijs
Zalkerveerweg 20, 8042 PL, Zwolle
Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg

Er kan ook per post verzonden worden naar: Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 1 oktober 2018 om 20.30 uur op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Alle leden en deelnemers ontvangen nog een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Via beursinformatie wordt bekendheid gegeven aan de prijsuitreiking.
Deelnemende producten worden in de stand van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders op de beurs geëxposeerd.

Reacties zijn gesloten.