Online studiemiddag flexibel produceren

Op donderdag 3 september 2020 organiseert de BBZ nogmaals de online studiemiddag over flexibeler produceren.

De online studiemiddag werd eind juni ook georganiseerd naar aanleiding van de veranderende vraag naar kaas door de coronamaatregelen. Op verzoek van verschillende leden wordt deze online studiemiddag nog een keer verzorgd door Barbara Hart (Barlactica). De studiemiddag sluit aan op haar artikel in De Zelfkazer van juni over technologische mogelijkheden om kaasrijping te versnellen, vertragen of onderbreken.

Tijdens de studiemiddag komen ook opties aan de orde om de houdbaarheid van zuivelproducten te verlengen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen uit te wisselen. De studiemiddag is online en te volgen op de eigen pc, tablet of telefoon.

Ook meedoen aan deze interessante en interactieve middag? Van harte welkom!

Praktische informatie

Datum: donderdag 3 september 2020
Tijd: van 13.30 uur tot 15.30 uur
Locatie: online, via Zoom. Instructies volgen na bevestiging van deelname
Aanmelden: uiterlijk maandag 31 augustus 2020 per e-mail via secretariaat@boerderijzuivel.nl
Deze activiteit is alleen voor leden van de BBZ en is gratis.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Reacties zijn gesloten.