Cursus ‘Voedselveiligheid voor ambachtelijke bereiders van kaas en zuivelproducten’

Cursus ‘Voedselveiligheid voor ambachtelijke bereiders van kaas en zuivelproducten’ op donderdagmiddag 14, 21 en 28 november van 13.30 tot 17.00 uur in Bunnik.

De cursus is bestemd voor boeren- en ambachtelijke bereiders die hun kennis over voedselveiligheid en hygiëne willen verdiepen en/of met de Europese hygiënecode willen gaan werken.

Onderwerpen zijn o.a.: voedselveiligheid, gevaren, risico’s en preventieve maatregelen, monsternames en interpretatie van uitslagen, management van afwijkingen en traceerbaarheid, gebruik van Europese hygiënecode als bedrijfseigen kwaliteitssysteem.

De cursus wordt gegeven door Barbara Hart, inhoudelijk coördinator van het Teacheesy project.

Praktische informatie
Data: donderdagmiddag 14, 21 en 28 november van 13.30 tot 17.00 uur
Locatie: De Veldkeuken, Bunnik
Kosten: € 490 (excl. 21% BTW) per persoon
Aanmelden: uiterlijk 15 oktober, per e-mail naar barbara@barlactica.nl
Deze cursus gaat door bij voldoende deelname.

Neem voor meer informatie contact op met Barbara Hart, 06-25032322 of barbara@barlactica.nl

Meer info in de flyer van Barlactica (pdf).