Treur Kaas bestaat 65 jaar

Treur Kaas bestaat in 2020 precies 65 jaar. In 1955 startte E.M. Treur de kaasgroothandel. Hij verruilde de melkemmer voor het kaasmes en begon in de Havenstraat in Woerden met het verhandelen van kaas.

In 65 jaar tijd is viermaal van pakhuis gewisseld om de hoeveelheid kaas te kunnen verwerken en inmiddels staat al een tijdje de tweede generatie aan het roer: Daan en René Treur. In 2015 deed de derde generatie zijn intrede in het bedrijf.

Om het jubileumjaar te vieren is er een speciale jubileumkaas ontwikkeld: Erfgoed 1955, een kaas gemaakt van melk van MRIJ-koeien. Deze jubileumkaas biedt Treur Kaas als cadeau aan aan alle klanten om samen het jubileum te vieren en om ze te bedanken voor de (soms jarenlange) samenwerking.

Foto: Treur Kaas

Reacties zijn gesloten.