‘Boerderijzuivel & meer’ zoekt opvolger

Dick Bark en Ineke Verkade openden vijf jaar geleden hun winkel ‘Boerderijzuivel & meer’ in hartje Delft. Door omstandigheden worden ze min of meer gedwongen om hun goedlopende zaak van de hand te doen. “We zoeken een opvolger die dezelfde passie voor boerenkaas heeft als wij”, vertelt Ineke.

De winkel van 50 vierkante meter is gevestigd in een mooi oud pand tegenover de Oude Kerk in Delft. “Wij huren het pand all-in”, zegt Ineke. “Het is een toplocatie, er is veel winkelend publiek. De winkel loopt enorm goed en is financieel supergezond.” In de winkel verkopen Dick en Ineke zeventig à tachtig soorten uitsluitend Nederlandse rauwmelkse kaas. “We verkopen het neusje van de zalm, zijn kritisch op wat er in de winkel mag liggen. De inkoop doen we zelf, we halen de kaas zelf op, en kennen dus het verhaal dat iedere kaas heeft. Onze klanten zijn kritisch en denken mee over wat we inkopen.”

Dick en Ineke willen de winkel het liefst overdragen aan iemand die de zaak op dezelfde voet wil voortzetten. Geïnteresseerden kunnen contact met hen opnemen via info@boerderijzuiveldelft.nl.

Reacties zijn gesloten.