Biologische Jersey-kaas beste op internationale keuring

De oude biologische kaas Jerseyhoeve Schorren is op de International Cheese and Dairy Awards gekozen tot ‘Best of the Best 2020’. De kaas is gemaakt door De Mèkkerstee in Ouddorp en werd ingezonden door Treur Kaas in Woerden.

Vanwege het coronavirus ging de competitie dit jaar tussen de Supreme Champion-prijswinnaars van de afgelopen vijf jaar. Jerseyhoeve Schorren ging de strijd aan met Supreme-winnaars Lancashire – Greenfields Dairy (2015), Red Cheshire – Belton Cheese (2018) en Wife of Bath – Bath Soft Cheese Company (2019).

In 2016 won Jerseyhoeve Schorren al de titel ‘Supreme Champion’ uit vijfduizend internationale kaasinschrijvingen. “Een geweldige prestatie voor deze oude Jerseykaas”, aldus Daan Treur.

Op de foto: Plateau met de Supreme-winnaars.

Foto: Treur Kaas

Reacties zijn gesloten.