Weer verkiezing lekkerste nieuwe product

De Amsterdam Food Pitch, een verkiezing van het lekkerste nieuwe product, georganiseerd door groothandel De Kweker in Amsterdam, is weer van start gegaan. Inschrijven kon tot en met 30 maart 2020. Het winnende product wordt toegevoegd aan het assortiment van De Kweker.

Na 30 maart maakt de vakjury van de Amsterdam Food Pitch een selectie uit de longlist van inschrijvingen. Op 22 april  worden de genomineerden bekendgemaakt aan het grote publiek en kunnen vrienden, familie en collega’s stemmen op hun favoriet. De Kweker helpt de finalisten een handje door ze tot aan de finale op 5 juni op verschillende manieren in de spotlights te zetten

Pitchen voor vakjury

Op 5 juni pitchen de finalisten in een boksring hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordtijdens het evenement bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25 procent mee in de beoordeling. 

Foto: Facebook Amsterdam Food Pitch

Reacties zijn gesloten.