De Molkerei-directie aangevuld met Markus Terpstra

Markus Terpstra treedt per 1 januari 2020 toe tot de directie van De Molkerei. Terpstra is aangenomen om de versnelling in groei van De Molkerei de komende jaren door te kunnen zetten en het bedrijf zijn missie nog verder zal kunnen uitbouwen.

De Molkerei in het Friese Oudebildtzijl en Sint Annaparochie produceert met 23 medewerkers geitenzuivel en koelverse hapjes voor horeca, speciaalzaken en het groothandelskanaal. Het bedrijf wordt nu aangestuurd door oprichter/algemeen directeur Els Hartog-Brugman en operationeel directeur Hedy Hartog.
Markus Terpstra is sinds 2015 werkzaam bij De Molkerei als kwaliteitsmanager. De afgelopen jaren werkte hij bij verschillende bedrijven als freelance kwaliteitsmanager. Daarvoor vervulde hij de functie van bedrijfsleider bij Frisian Egg.

Reacties zijn gesloten.