Veiling Graskaasdag brengt 14.500 euro op

De Groot-Verburg Kaas in Zegveld is de trotse eigenaar geworden van de graskaas van 150 kilo die op de Graskaasdag 2019 op 1 juni in Woerden werd geveild. De gezamenlijke opbrengst van de veiling op de Graskaasdag was deze keer 14.500 euro.

Om de spelregels van de veiling toe te lichten werd eerst een kleine graskaas van 16 kilo geveild. Deze graskaas is aangekocht door Annemieke Oskam. De eigenares van Annemiek’s Kaas Express uit Bodegraven deed het eindbod en de gezamenlijke opbrengst van deze graskaas was 410 euro.
Traditioneel gaat de opbrengst van de veiling op de Graskaasdag naar goede doelen. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Leergeld Groene Hart en het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Foto: ACW/Alex de Kuijper

Reacties zijn gesloten.