Opbrengst gerijpte reuzenkaas naar goed doel

De graskaas van 125 kg waarmee De Goey Kaas Holland op de Graskaasdag van 2018 in Woerden naar huis ging, wordt nogmaals ingezet voor het goede doel.

Directeur John de Goey bracht tijdens de veiling van de Graskaasdag in het voorjaar van 2018 het winnende bod van 15.700 euro uit op de reuzenkaas. De opbrengst ging naar goede doelen. Na een jaar rijpen in het kaaspakhuis van De Goey Kaas Holland kunnen kaasliefhebbers op zaterdag 25 mei, een week voor de Graskaasdag 2019, een stuk van de kaas kopen op het Kerkplein in Woerden. De opbrengst die hiermee wordt behaald, wordt door De Goey verdubbeld en gaat naar het Daan Theeuwes Centrum, een revalidatiecentrum voor jonge mensen met ernstig, niet-aangeboren hersenletsel.

Foto: Alex de Kuijper/ACW

Reacties zijn gesloten.