Hendrik en Marcella hebben Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak

De winkel van Hendrik van Strien en Marcella Botterblom uit Breda is op 1 april gekozen tot Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak 2019. Dat werd bekendgemaakt op het Branche-Event georganiseerd door de Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

De winnende winkel, met de naam ‘Hendrik en Marcella, Kenners in Kaas’, kenmerkt zich volgens de jury onder andere door een zeer uitgebreid assortiment (rauwmelkse) kazen uit binnen- en buitenland. De ‘Plateau de Fromage’-kaart is een goed concept. Door het eigen bedachte informatiesysteem, verbonden aan het proef- en evaluatiesysteem met de proefkaarten, krijgt de klant continu info over de aangekochte producten. De voltallige jury is onder de indruk van een grote prestatie die in korte tijd is neergezet door deze jonge ondernemers.

Wijn, chocolade, noten, koffie, thee

Op 1 april werden ook de Beste Foodspecialist Wijn 2019 en Nederlands Beste Foodspecialist Chocolade, Noten, Koffie/Thee 2019 gekozen. Dat werden respectievelijk Wijn & Spijs in Heerenveen en De Notenwinkel van Zeist in Zeist.

Op de foto: Alle winnaars met rechts Hendrik van Strien en Marcella Botterblom.

Foto: Vakcentrum/Stichting Foodspecialiteiten Nederland

Reacties zijn gesloten.