‘Boeren van Amstel’ in finale Amsterdam Food Pitch

‘Boeren van Amstel’ is met zijn volle weidevogelmelk een van de twaalf finalisten van Amsterdam Food Pitch, een wedstrijd om het lekkerste nieuwe product, georganiseerd door groothandel De Kweker in Amsterdam.

Boeren van Amstel is een coöperatie van twintig boeren in de ‘achtertuin van Amsterdam’ (regio Amstelland). Zij hebben gezamenlijk een melkfabriek opgezet voor de productie van streekzuivelproducten voor Amsterdam en omstreken. De boeren houden op hun bedrijven veel rekening met de natuur.

Publieksstemmen

Nu de finalisten bekend zijn, start het online stemproces. De publieksstemmen wegen voor 25 procent mee in de eindbeoordeling. Alle finalisten hebben een productpitch opgenomen. Deze video’s zijn vanaf nu te bekijken. De finale is op 14 juni.

Reacties zijn gesloten.