Workshop over rauwmelkse producten op Bio-beurs

‘Rauwmelkse producten: gezond of gevaarlijk?’ Dat is het onderwerp van een van de zeventig workshops op de Bio-beurs op 23 en 24 januari in de IJsselhallen in Zwolle.

Sprekers op de workshop over rauwmelkse producten zijn Ton Baars (Universiteit Utrecht), Betty van Esch (Universiteit Utrecht) en André en Tonnie Mulder (Raw Milk Company). De workshop wordt gehouden op woensdag 23 januari van 14.00 tot 15.00 uur.

Lam bij de geit

Harry van Wenum van geitenboerderij De Groote Stroe is een van de sprekers op de workshop ‘Kalf bij de koe en het lam bij de geit: hoe doe je dat succesvol?’ Van Wenum geeft samen met melkveehouder Hanneke Jellema-Hansma een kijkje in hun bijzondere en succesvolle veehouderijsysteem: kalf bij de koe en lam bij de geit. Deze workshop vindt plaats op donderdag 24 januari van 11.45 tot 12.45 uur.

Reacties zijn gesloten.