Erf 1 finalist Overijsselse verkiezing Groene Twinkeling 2019

Zuivelboerderij Erf 1 van de familie Bruins in Kampen is een van de drie finalisten van de Overijsselse verkiezing Groene Twinkeling 2019.

De verkiezing wordt georganiseerd door Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Natuur en Milieu Overijssel en Landschap Overijssel. De jury zei over Erf 1 onder andere het volgende: ‘Erf 1 is een moderne zuivelboerderij die zich blijft ontwikkelen, waarbij de ondernemers de lokale inwoners betrekken en mee laten denken. Kringloop-/cirulair denken is niet alleen voor de boer. Erf 1 zet in op gedragsverandering. Het bedrijf zet stappen mede door het ontwikkelen van het concept de ‘groenste stal van Nederland’ dat een allesomvattend beter leven nastreeft voor de bodem, boer en burger’.

Finale op 23 januari

De finale is op 23 januari 2019 in het Buitencentrum van Staatsbosbeheer op de Sallandse Heuvelrug tijdens de jaarlijkse groene nieuwjaarsreceptie.

Foto: www.erf1.nl

Reacties zijn gesloten.