Vernieuwde indeling Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op maandag en dinsdag (1 en 2 oktober), krijgt een totaal vernieuwde indeling en nieuwe activiteiten. Dat heeft organisator Stichting Foodspecialiteiten Nederland bekendgemaakt.

In de entreehal van de Vakbeurs Foodspecialiteiten worden bruidstaarten gepresenteerd die zijn opgebouwd uit allerlei etenswaren (kaas, chocolade et cetera) en strijden om de titel ’Mooiste Foodbruidstaart 2018’.
Stichting Foodspecialiteiten Nederland gaat samen met het Vakcentrum een groot terras faciliteren bij hun gezamenlijke stand. Hier is het mogelijk om in alle rust te praten of om even bij te komen, al dan niet onder het genot van een culinaire lekkernij dat verkrijgbaar is bij de catering op het terras.

Groot marktplein

In hal 1 zijn alle standhouders met een marktkraam voor het eerst gecentraliseerd op een groot marktplein. Niet alleen geeft dit een leuke uitstraling, maar ook sfeer, aldus de organisatie. Ook is het voor de bezoeker nu eenvoudiger om de kleinere aanbieders, die vaak mooie nicheproducten hebben, niet te missen.

Kaaskeurconcours

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten vinden ook de kaaskeuringen weer plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) met ongeveer 450 deelnemers uit de kaasindustrie en (detail)handel. Aanmelden kan via nnkc.nl.

 

Reacties zijn gesloten.