Recordaantal inzendingen Cum Laude Awards: 302 kazen

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders organiseert in maart weer de Cum Laude Awards, de jaarlijkse wedstrijd om de beste kazen. Kaasmakers hebben in totaal 302 kazen aangemeld voor de beoordeling door een jury van technische keurmeesters en prominente kaaskenners.

Voor de Cum Laude Awards 2018 worden 201 Boerenkazen ingezonden (bereid uit rauwe melk), 60 Kazen van de Boerderij (bereid uit verhitte melk) en 41 ambachtelijke kazen (van niet-boeren zonder eigen vee; de melk (rauw of verhit) mag zijn ingekocht bij maximaal drie verschillende vaste boeren).

Op 15 maart worden de prijzen uitgereikt op Fort Wierickerschans in Bodegraven.

Foto: Bond van Boerderij-Zuivelbereiders
Deze wedstrijd was niet mogelijk zonder onze sponsoren:

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Reacties zijn gesloten.