Boerenkaas mee met coureurs Dakar Rally

Er is Boerenkaas mee met een coureursteam dat deelneemt aan de 40ste Dakar Rally (voorheen Parijs-Dakar) van 6 januari tot 20 januari 2018 in Zuid-Amerika. Daarvoor zorgde Coen van Riet van mijnkaasrijpt.nl in Woerden.

Van Riet is een van de sponsors van Gert Bravenboer en Henri van Steenbergen van Team Oryx. Daarbij heeft hij de coureurs echte Boerenkaas meegegeven voor onderweg. Henri van Steenbergen: “We verheugen ons er enorm op om deze mentale en fysieke uitdaging aan de andere kant van de wereld aan te gaan. Coen verraste ons met zijn idee om naast zijn sponsoring te zorgen voor een stuk Boerenkaas uit eigen streek. Dat wordt na een dag stofhappen sneller herstellen met een smaak die aan thuis doet denken.”

Peru, Bolivia en Argentinië

De 9.000 kilometer lange Dakar Rally begon in Lima, de hoofdstad van Peru, en eindigt, via Bolivia, in Cordóba in Argentinië. Er zijn in totaal 515 deelnemers van wie 26 uit Nederland komen.

Reacties zijn gesloten.