Vijf awards voor Treur Kaas

Treur Kaas in Woerden heeft vijf awards gewonnen op de International Cheese Awards 2017 in Nantwich in Engeland.

Gouden awards waren er voor de Villa Verde, een Kaas van de Boerderij met groene pesto, pijnboompitjes en fenegriek, de Villa Fumé, een gerookte kaas van de Boerderij, en de Mèkkerstee Fenegriek, een biologische geitenkaas met fenegriek.
De kaas Boeren Slim, een negen maanden gerijpte Boerenkaas, werd bekroond met zilver, net als de Kaas met een Verhaal, een Kaas van de Boerderij die twaalf maanden ligt te rijpen.

Record aantal inzendingen

Er werd dit jaar een record aantal kazen ingezonden voor de keuring op 25 en 26 juli in Engeland: 5.685. Dat is ruim 13 procent meer dan in 2016. De kazen kwamen uit meer dan vijftig landen wereldwijd.

Foto: International Cheese Awards

Reacties zijn gesloten.