Prijzen voor Treur Kaas op Franse wedstrijd

Treur Kaas uit Woerden viel op de derde editie van het internationale kaasconcours Mondial du Fromage in Frankrijk met twee kazen in de prijzen: met de rookkaas Villa Fumé werd een zilveren award in de wacht gesleept en met de Jerseyhoeve Schorren een bronzen.

Villa Fumé is een rookkaas gemaakt van gethermiseerde koemelk. De bereider van deze Kaas van de Boerderij is Cock Verweij uit Polsbroek.
De Jerseyhoeve Schorren, een kaas die gemaakt wordt door de kaasmakers van De Mèkkerstee in Ouddorp, is al meerdere malen in de prijzen gevallen en zo ook op deze wedstrijd. De kaas uit de melk van Jersey-koeien ligt circa één jaar te rijpen.

Mondial du Fromage

Mondial du Fromage werd 11, 12 en 13 juni gehouden in Tours, Frankrijk. Producten van over de hele wereld (uit twintig landen) worden tentoongesteld op deze beurs. Daarnaast is er de internationale wedstrijd om de beste kaas.

Foto: Mondial du Fromage

Reacties zijn gesloten.