Maand van het Groene Hart wordt Vier de Lente

De promotiecampagne Maand van het Groene Hart is veranderd in Vier de Lente in het Groene Hart. Vier de Lente in het Groene Hart wordt in de gehele lenteperiode georganiseerd, van 18 maart tot en met 18 juni 2017. Plattelandsondernemers kunnen hun activiteiten melden bij de organisatie van de promotiecampagne.

“Ons doel is om gezamenlijk te laten zien dat het Groene Hart, zeker in de lente, bruist van de energie”, zegt organisator Martijn Plomp. “We maken als organisatie niet alleen zelf promotie maar roepen ondernemers ook op en helpen ze om dat zelf ook te doen. Gezamenlijk hebben we immers een veel groter bereik binnen het Groene Hart en ver daarbuiten.”
Plomp hoopt net als voorgaande jaren honderden typische Groene Hart-activiteiten te verzamelen, zoals polderwandelingen, lentefairs, lammetjesdagen, boerenmarkten, proeverijen van streekproducten, open dagen, natuurexcursies, paasfeesten, bloemenfestijnen en rondvaarten.

Aanmelden

De website www.groenehart.nl en de facebookpagina www.facebook.com/LenteGH/ zijn de plekken waar straks alle activiteiten zijn terug te vinden voor bewoners en bezoekers. Plattelandsondernemers kunnen hun lente-activiteiten melden bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456.

Samenwerking

Vier de Lente in het Groene Hart wordt net als voorgaande jaren georganiseerd in opdracht van stichting Groene Hart (voorheen stichting Groene Hart, kloppend hart). Dit jaar wordt intensief samengewerkt met Slow Food Groene Hart en Merk en Marketing Groene Hart. Hoogvliet Supermarkten is net als voorgaande jaren de hoofdsponsor van het evenement.

Foto: Groene Hart Coöperatie

Reacties zijn gesloten.