Boerenkaas weer op Grüne Woche in Berlijn

Op de Grüne Woche, van 20 tot en met 29 januari in Berlijn, zal ook weer Nederlandse (Boeren)kaas aan de bezoekers worden gepresenteerd door in ieder geval Kaashandel Remijn in Kerkdriel. De Grüne Woche is een toonaangevende internationale consumentenbeurs op het gebied van agro en food.

De kazen die gepresenteerd worden, worden veelal beschermd door de Europese Unie middels een GTS, BOB of BGA. “Op onze presentatietafel zullen onder andere Boerenkaas, Boeren-Goudse Oplegkaas, Boeren-Leidse kaas met Sleutels en Hollandse Geitenkaas liggen”, vertelt Peter Verweij van Kaashandel Remijn.
De kazen worden opgenomen in de brochure over de Nederlandse producten,  ‘Geschmackserlebnisse aus den Niederlanden’, die ook dit jaar op de Grüne Woche wordt uitgedeeld.

Van Dam en Kamerleden

Staatssecretaris Van Dam zal de beurs ook bezoeken. Hij zal deelnemen aan de officiële rondgang over de beurs en het handelsdiner op 20 januari. Een aantal Tweede Kamerleden brengt een werkbezoek aan de Grüne Woche.

Foto: Grüne Woche

Reacties zijn gesloten.