Verkiezing Beste Kaasspeciaalzaak weer van start

De verkiezingen van Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak en Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel, georganiseerd door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland,  begint binnenkort weer. Kaaswinkels (omzet uit kaas minimaal 60 procent) en foodspecialiteitenwinkels kunnen zich nog tot 6 januari 2017 inschrijven.

De juryrondes vinden plaats van 16 januari tot 10 februari 2017. De vijf beste winkels van elke verkiezing gaan naar de finale en worden bezocht van 20 februari tot 10 maart 2017. De uitslag wordt bekendgemaakt op het Branche-Event op 20 maart 2017.

Onderzoek toekomst speciaalzaken

Voorafgaand aan het Branche-Event vindt er een congres plaats voor foodspecialiteitenwinkels (kaas, delicatessen, en biologische speciaalzaken). Op het congres worden onder andere de uitkomsten gepresenteerd van het onderzoek over de toekomst van de speciaalzaken. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Food Service Instituut Nederland.

Reacties zijn gesloten.