Prijsuitreiking Cum Laude Awards op 27 maart 2017

De prijsuitreiking van de Cum Laude Awards voor (half)harde kaas, georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders, vindt plaats op maandagavond 27 maart 2017 vanaf 19.30 uur in Fort Wierickerschans in Bodegraven. De Cum Laude Awards voor zuivel en zachte kaas worden op een later moment gehouden.

Op woensdagavond 22 maart wordt de ledenvergadering van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders gehouden en kunnen deelnemers hun kaas inleveren. Ook op 23 maart is er gelegenheid tot inleveren. De technische keuring is op vrijdag 24 maart.

Prominentenkeuring en prijsuitreiking

Maandagmiddag 27 maart vanaf 14.00 uur zullen prominenten uit de kaas- en culinaire wereld de kazen keuren. Vervolgens worden om 16.00 uur genomineerden en pers ontvangen.

Om 19.30 uur begint het avondprogramma met de prijsuitreiking. Alle leden van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders zijn welkom, ook kaasspeciaalzaken en horeca worden uitgenodigd.

Cum Laude Awards voor zuivel en zachte kaas later

Helaas is het de organisatie van de Cum laude Awards niet gelukt om een puntentelling voor vloeibare zuivel en zachte kaas op tijd klaar te hebben, met een team van keurmeesters die de puntentelling kennen. Daarom zullen de Cum Laude Awards voor zuivel en zachte kaas later plaatsvinden. In overleg met de studieclubs Zachte kaas, Zuivel Noord, Zuivel Zuid, Geiten en Schapen kan hiervoor een aparte ‘zuivelweek’ worden georganiseerd.

(Half)harde geitenkaas en (half)harde schapenkaas kunnen wel meedoen met de Cum Laude Awards in de daarvoor geschikte categorieën.

Informatie over aanmelden volgt later.

De Bond van Boerderij-Zuivelbereiders en De Zelfkazer wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2017!

Foto: Anouk van Kalmthout i.o.v. www.boerderijzuivel.nl

Reacties zijn gesloten.