CSK opent vestiging voor marketing, sales en R&D in Wageningen

CSK food enrichment wil in 2017 een nieuwe vestiging openen op de campus van Wageningen Universiteit & Researchcentrum. In deze vestiging worden de marketing-, sales- en R&D-activiteiten van het bedrijf gebundeld. Het hoofdkantoor van CSK bevindt zich in Leeuwarden, en in Nederland heeft het bedrijf ook een vestiging in Ede.

De Wageningse vestiging van CSK wordt ondergebracht in het nieuwe gebouw Plus Ultra in het hart van de campus. Het Plus Ultra-gebouw beschikt over 7.500 m², waarvan CSK er circa 3.000 m² huurt en inricht met onder andere laboratoria, onderzoeksruimten, werkplekken en een proeffabriek.

Food Valley

R&D-directeur Wilco Meijer en marketing- en salesdirecteur Andre de Haan gaan samenwerken vanuit de nieuwe vestiging in Wageningen. Meijer: “De Wageningen Campus is het hart van de internationale Food Valley en biedt een inspirerend klimaat waar we samenwerking en talentvolle professionals vinden.”

Op de foto: Artist impression van het Plus Ultra-gebouw in Wageningen.

Foto: CSK

Reacties zijn gesloten.