Familie Van de Voort bij vijf genomineerden Agrarisch Ondernemer 2016

De familie Van de Voort van kaasboerderij De Groote Voort in Lunteren, waar de Remeker-kaas wordt gemaakt, is genomineerd voor de titel Agrarisch Ondernemer 2016. De vijf genomineerden  zijn op 1 maart bekendgemaakt. Kaasboerderij Kleikracht in Winsum was ook een van de tien kandidaten, maar zit niet bij de genomineerden.

De vijf genomineerden zijn geselecteerd door de vakjury voor de titel Agrarisch Ondernemer 2016. De jury, onder leiding van LTO-voorzitter Albert Jan Maat, keek bij de tien kandidaten niet alleen naar de technische en financiële resultaten, maar ook naar de toekomstvisie en de vraag of de ondernemer verantwoorde risico’s neemt.
Tegelijkertijd hield de jury rekening met de omstandigheden van de sector waarin de ondernemer actief is.

Stemmen voor publieksprijs

Op 31 maart wordt winnaar bekendgemaakt. Ook wordt die dag duidelijk wie de winnaar is van de publieksprijs. Daarvoor kan iedereen stemmen via www.agrarischondernemer.nl.

Reacties zijn gesloten.