Boerenkaasfietsroute in Maand van het Groene Hart

Samen met Hoogvliet Supermarkten wordt speciaal voor de Maand van het Groene Hart de Boerenkaas Fietsroute georganiseerd. De prachtige route van 44 kilometer voert langs de Kagerplassen, Braassemermeer en Wijde Aa.

Onderweg komen fietsers langs zeven boerderijen waarvan de boerenkaas bij Hoogvliet Supermarkten te koop is. Enkele boerderijen zijn tijdens de paasdagen geopend voor publiek.

200 uitjes en evenementen

De zevende Maand van het Groene Hart vindt plaats van zaterdag 19 maart tot en met zondag 24 april. Alle ondernemers in het Groene Hart werken tijdens deze maand samen om bewoners van het Groene Hart en recreanten uit de Randstad te laten genieten van het oer-Hollandse buitenleven. Er is dit jaar keuze uit meer dan 200 uitjes en evenementen, zie www.groenehart.nl/maand.

Op de foto: Tijdens de Lentedag van Landwinkel Jan Nieuwenhuizen in de Maand van het Groene Hart zijn er veel jonge dieren om te knuffelen en een winkel vol heerlijke streekproducten om te kopen en te proeven.

Reacties zijn gesloten.