Eén nieuwe stichting voor vitaal en mooi Groene Hart

De besturen van Stichting Groene Hart en stichting Groene Hart, kloppend hart gaan samen verder in de nieuwe Stichting Groene Hart. Succesvolle activiteiten van beide stichtingen, zoals de jaarlijkse verkiezing  van het lekkerste Groene Hart-streekproduct, worden voortgezet.

Door het samengaan van de stichtingen ontstaat er een krachtige stichting voor het gehele Groene Hart waaraan 250 actieve plattelandsondernemers zijn gekoppeld en meer dan 2.500 vrienden van het Groene Hart. Jan Kooijman, voorzitter stichting Groene Hart, kloppend hart, zegt op de website van Stichting Groene Hart: “De komende maanden gebruiken we om een nieuwe structuur voor ondernemers en vrijwilligers neer te zetten en er wordt een nieuw bestuur gevormd. Ook over het samenvoegen van website en andere communicatie-uitingen wordt in de komende periode nog verder gesproken.”

Reacties zijn gesloten.